Miért
a
Jump4fun?

  • -Mindig 4000 méter!
  • -Több ezer ugrásos tapasztalat!  
  • -FULL HD minőségű  videófilm!
  • -Nagyfelbontású fotók
  • -Csoportos kedvezmény!
  • -Nagy gépekből ugorhatsz!               - -Garantált jó hangulat

Ugrásodról FULL HD videót és nagyfelbontású képeket készítünk!
Mindig a legújabb, legkorszerűbb kamerákkal dolgozunk!

(GoPro7, GoPro9 Black)

NE GONDOLKODJ ANNYIT!

Gyere és próbáld ki a zuhanás és repülés felejthetetlen élményét!

Gyakran ismételt kérdések
ejtőernyős tandemugrással kapcsolatban.

1. Mik a tandemugrás feltételei (súly, magasság, kor)? Mindenki jelentkezhet tandemugrásra, azonban 18 év alatt szülői beleegyezés szükséges. Az alsó korhatár 12 év és minimum 140 cm magasnak kell lenni. A súly tekintetében maximum 95 kg. Mindenki ugorhat, aki ezeknek a feltételeknek megfelel. Felső korhatár nincs. Orvosi és egyéb vizsgálat nem kell!

2. Milyen felszerelés szükséges az ugráshoz (ruha)? Semmi más nem kell, mint egy kényelmes sportcipő. Minden mást mi adunk. (utas ruha, szemüveg, stb.)

3. Lehet-e szemüvegben, illetve kontaktlencsében ugrani? Igen, az általunk biztosított ugrószemüvegek alá kényelmesen fel lehet húzni. Kontaktlencse használatakor is biztosítunk megfelelő védőszemüveget.

4. Mikor van lehetőség ejtőernyős tandemugrásra? Márciustól novemberig gyakorlatilag minden hétvégén ugrunk, de, ha igény van rá, hét közben és akár szilveszterkor is!

5. Szükséges-e előre bejelentkezni a tandemugrásra? Igen, mert a felesleges várakozás elkerülése érdekében mindenkivel konkrét érkezési időpontot beszélek meg. Ha biztosra szeretnél menni, érdemes legalább egy-két héttel a tervezett időpont előtt helyet foglalni telefonon. Előfordulhat, hogy akár 1-2 nappal az ugrás előtt is be tudsz jelentkezni.

6. Milyen magasról történik a tandemugrás? Az esetek 90%-ban az ugrások 3500-4000 méterről történnek, de az ugrási magasság változó. Leginkább a gép típusától függ. Minél magasabbról történik az ugrás, annál hosszabb a szabadesés ideje. Kisebb gépekből 3200 méterről, nagyobb repülőgépekből 4000 méterről történik az ugrás.

7. Lehet-e enni, inni ugrás előtt? Bármilyen - nem túl nehéz - ételt mindenképp érdemes enni ugrás előtt. Üres gyomorral könnyen leesik a vérnyomás a tandemugrást követően. Szeszesital fogyasztása tilos! A tandemugrás másnaposan sem az igazi.

8. Mennyi ideig tart a tandemugrás? A repülőgép indulásától számítva egészen a tandemernyővel való landolásig kb.25-30 perc. 15-20 perc, amíg a repülőgép eléri az ugrási magasságot, kb. 40-50 másodperc (a magasságtól függően) a szabadesés és végül 5-6 perc repülés az ejtőernyővel. Terémészetesen egy ugrásra egy bő órát kell számolnod az esetleges várakozás és utas briefingel együtt.

9. Mi történik, ha az időjárás nem alkalmas tandemugrásra a megbeszélt napon? Ha nagyon erős a szél vagy esik az eső, illetve alacsony, zárt felhőzet van, az ugrást el kell halasztani, jobb esetben várni, az idő javulásáig.

10. Mit kell csinálnom ugrás közben? Ugrás előtt a reptéren elmondjuk. Ez egy 5-10 perces felkészítés.

11. Mennyire veszélyes a tandemugrás? A tandemugrás semmivel sem veszélyesebb, mint bármely másik sport. Sokkal veszélyesebb átkelni a zebrán!

12. Miért jó a videofelvétel? Azért érdemes felvételt kérni az ugrásról, mert a legtöbb ember a felfokozott izgalmi állapot miatt nem mindenre emlékszik az ugrásból. Túl gyorsan történnek a dolgok, hiszen nem focizni ugrasz le a játszótérre. A felvétellel újból át tudod élni az ejtőernyős ugrás élményeit, továbbá meg tudod mutatni barátaidnak, családodnak, akik nem tudtak elkísérni az ugrásra.

13. Melyik a jobb, a "kézi kamera" vagy a "külső légi operatőr" felvétele? Mindkettőnek megvan az előnye és a „hátránya” is, de ha a Selfie botos opciót választod, biztosan nagyon elégedett leszel! Ez egy speciális opció néhány tandempilótánál. A kézi kamerás felvételnél a nyitás utáni első pillanatok és az ernyővel való ereszkedés is rögzítve van. A külső operatőri munkánál pedig az operatőr sokkal változatosabban tudja felvenni magát a szabadesést. Vszont a Selfie-s felvételnél olyan videót kapsz, mintha mindenhonnan kameráznának. Talán az ár ami segíthet a döntésben. Ami külön jó, h a Selfie botot át is adom neked és te magad kamerázod az ereszkedést úgy, ahogy csak szeretnéd!

14. Mikor kapom meg a tandemugrásomról készült videó felvételt? Minden esetben számítógépekkel és speciális videó-vágó szoftverekkel vágunk. Ez azt jelenti, hogy nem a reptéren csapjuk össze a felvételed, csak, hogy Te azonnal elvihesd az ugrást követően. Effektekkel, akár általad választott zenével, nyugodt körülmények között, otthon vágjuk meg filmedet, melyet másnap már "postázunk" is.

15. Melyik reptérre kell mennem? Mindig a telefonon vagy e-mailen előre leegyeztetett időpontra és reptérre kell menned. Soha ne indulj el egy bizonyos reptérre csak, mert a hírdetésben az szerepel. Mindenképpen egyeztess velem telefonon!

16. Milyen módon és mikor tudok fizetni? Készpénzzel az ugrást követően, a helyszínen.

Minden egyéb felmerülő kérdésre szívesen válaszolok e-mailben vagy telefonon.
Email: robairt@gmail.com, Mobil: +36 30 940 1244

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0.0002