Miért ugranál ki egy tökéletesen működő
repülőből?

 

Nem sok embernek adatik meg, hogy 4000 méteres magasságból, kilépve a gépajtón, 200 km/h-s sebességgel zuhanjon közel egy percen keresztül a föld felé!

A személyes kihívás óriási!

Tedd próbára a bátbátorságod!

  • -4000 méteres magasság!  -200 km/h-s sebesség!
  • -50 másodperc szabadesés!
  • -6-7 perces repülés ernyővel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár szót a Tandemugrásról…

A Tandemugrást gyakorlatilag bárki, bármikor kipróbálhatja anélkül, hogy tanfolyamokon és orvosi vizsgálatokon kellene részt vennie. Eredetileg egy ejtőernyős oktatási rendszer/képzés első lépcsője miatt lett kitalálva, de idővel az extrémsportok number one-jává nőtte ki magát.

Egy 5 perces helyszínen történő felkészítés után te is átélheted a zuhanás és repülés leírhatatlan és felejthetetlen élményét! Ugrásainkat 4000 méteres magasságból hajtjuk végre, ami 45-50 másodperces szabadesést tesz lehetővé, kb. 200 km/h-s sebességgel. A zuhanást követően történik az ernyő nyitása 1500 méteres magasságban. Ez a kötelező és egyben előírt, biztonságos nyitási magasság. Ezt követően egy 6-7 perces repülés következik az ejtőernyővel, majd a földet érés.

Hétvégenként a 4000 méteres  ugrási magasság garantált. Ugrásainkat többnyire nagygépekből hajtjuk végre. (AN-2-es, Finist, PAC) repülőgépek 

A hét minden napján kisgépből ugorhatsz (Cessna) melynek ugrási magassága 3200-3500 méter.

Az ejtőernyős felszerelések természetesen itt is a legprofesszionálisabbak és legbiztonságosabbak, ahogy azt más oldalakon is olvashatod. Minden évben vizsgálaton esnek át, így teszik lehetővé számodra, hogy a legnagyobb biztonságban és komfortban érezd magad. Ne dőlj be azon csapatok hírdetéseinek, akik azt állítják, hogy csak náluk vannak a legjobb és legbiztonságosabb felszerelések. Minden tandemesnél az van, mert ez csak így szabályos és így működik!

Rajtad csak az múlik, hogy ki lesz a tandempilótád!

Számomra a legfontosabb, hogy olyan élménnyel távozz, amelyre egy életen át emlékezni fogsz!

Az ugrásodról igény szerint videofelvétel és professzionális fotók is készülhetnek, melyet a földi előkészületektől a zuhanáson át, egészen a földetérésig rögzítünk és vágunk, a kedvenc zenéiddel.

Ha kedvet kaptál, várlak a reptéren!

Hezitálsz? Olvass be a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontba, biztosan segíteni fog. Amennyiben további kérdéseid támadnak, keress bátran!

 

0.0003