A téli hónapokban
Új-Zélandon

ejtőernyőzöm, tehát ez a

sport

számomra 

nem

szezonális.

 

 

 

Sziasztok!
Horváth Róbert vagyok, ejtőernyős oktató/tandempilóta.

 

Ejtőernyős pályafutásom 1996-ban kezdődött a Magyar Honvédség keretein belül. Sorkatonaként ejtőernyős beosztásba kerültem, majd ennek köszönhetően, -később már hivatásos katonaként- nemcsak hivatásommá, hanem szenvedélyemmé is vált ez a fantasztikus sportág.

Jelenleg a Magyar Honvédség I. osztályú, aranykoszorús ejtőernyős beugró-oktatója vagyok, illetve a pápai bázis repülőtéren kutató-mentő parancsnokként dolgozom.

Több éve foglalkozom ejtőernyőzni vágyókkal mind a civil, mind pedig a katonai életben. Hivatásom miatt az év összes hónapjában ejtőernyőzöm és oktatok, tehát számomra ez a sport nem szezonális. Nagyobb csoportok jelentkezésénél is hivatásos/profi ejtőernyős oktatókkal és tandempilótákkal dolgozom.

A tandemugrást és az ejtőernyős képzést tartom legfőbb tevékenységeimnek, de foglalkozom légi fotózással és videózással is.

Tandempilótaként, és ejtőernyős oktatóként célom, hogy mind többen megismerjétek, és kipróbáljátok ezt a sportot, akár tandemugrás, akár ejtőernyős tanfolyam révén.

 

Képesítéseim:

USPA   (United States Parachute Association) Tandem instructor, Coach
NZPIA (New Zealand Parachute Industry Association) Sigma, Strong Tandem instructor
UPT    (United Parachute Technologies) Vector, Sigma Tandem instructor

MESZ  (Magyar Ejtőernyős Szövetség) AFF, Gyorsított Szabadeső oktató
MH      (Magyar Honvédség) I. Osztályú, Arany Koszorús Ejtőernyős oktató, Beugró, Tandempilóta

SAB    (SupAirBallon) AFF, Gyorsított Szabadeső oktató, Tandempilóta
 

0.0003